Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Úgysem tehetünk semmit...
  2009-03-04 17:54:05, szerda
 
  Úgysem tehetünk semmit...

Katonakoromban még a Magyar Néphadseregnél a laktanyában felrobbant egy harckocsi gránát. Szerencsére csak jelentéktelen anyagi kár keletkezett. Még napokkal később is találtunk vasrepesz-darabokat a fűben. Néhány ilyen repeszdarabot én is adok Önöknek:

Kormány-repesz
Gyurcsány Ferenc mondja: "...Ha valaki immár hetedik éve gyújtogatja (sic) a magyarokat, ne csodálkozzon, hogy egyik-másik eszétvesztett őrült úgy gondolja, oda lehet menni a falu végi házhoz, fel lehet gyújtani, az emberekre rá lehet lőni. Ne gondolja, hogy az ő mondatai csakúgy nyomtalanul eltűnnek..."
Tehát gyakorlatilag a jobboldalt vádolta meg a tatárszentgyörgyi gyilkosságokkal.
Nézzük meg, ezek a sajnálatos események igenis, az ö s s z e s parlamenti pártnak kiválóan kedveznek.
Kormányoldal: a kormánynak nagyon jó az, ha az ellenfeleit lerasszistázhatja, még akkor is, ha ők erre nem szolgáltak rá, és akkor inkább a cigánybűnözés ellen mennek az emberek tüntetni, nem pedig a kormány ellen.
Úgynevezett jobboldal: ők úgy vélhetik, hogy a bűnözések gyakorisága egyre inkább "jobbra" tolhatja a társadalmat - mondhatja a magát rendpártinak szívesen nevező Fidesz.
Az SZDSZ pedig látványos, ingyenbuszos temetést rendezve, (véletlenül éppen a drogpárti Jancsó Miklós filmrendezővel az élen) a cigányokat keblére ölelve megszerezheti az immár szükséges 5%-ot.

Repesz a város szélén...
A hajdan patinás budai kórház-városban akadt dolgom a minap. Tarka ruhás, népes cigánycsoport a váróban. A váró teli szenvedő arcú betegekkel. A levegő kámfor és géz-szagú csöndjébe gurgulázó kacagás vegyül. Aztán kitárul a fehér ajtó, és derűs arccal kiviharzik a Főorvos Úr, nyomában három "nemazidénlebarnult" vigyorgó férfiúval, és eltünnek a kórház parkolójában...Nevetés, hahota, a főorvos Úr szépen csomagolt dobozt vesz át, aztán már egyedül jön vissza.
"A Főorvos Úr üzeni, nem tud több beteget fogadni, sürgős esethez hívták..." - szól a nővérke elpirulva, aki egyben asszisztens és betegfelvételis is.
Senkinek nincs ellenvéleménye, az emberek, akik velem együtt mindent láttak-hallottak, békésen mennek haza.
Békésen...ma még...

Repesz valahol Pesten...
Másik kórház, másik helyszín. Nyugdíjas főorvos mondja: "...higgye el, Uram, úgy igaz, ahogy mondom: Ha ma a s z ü l ő a n y u k a nem fogad fel orvost, könnyen a magzat vagy az ő életébe kerülhet, rosszabb esetben mindkettőbe.
Szülő anyukát hoztak be, a magzatvíz már rég elment, az osztály folyosóján várakozott. Aztán feltették egy tolókocsira, azon feküdt. Mivel nem volt fogadott szülész-orvosa, mitöbb, pénz sem volt nála, még tovább kellett várakoznia. Aztán az ügyeletes orvos sem vállalta, végül a főnővér levezette a szülést. Hozzáteszem, kiválóan.
Na de: miért kellett annak a szegény kismamának az utolsó utáni pillanatig várnia? Mert szabályosan járt el...elvégre nem kötelező az orvos felfogadása. Most mondja, miféle világban élkünk?"

Pestszentlőrinci repesz...
Multi bevásárló központ, nagyáruház. A legnagyobb kisebbséghez tartozó csoport éppen dolgozik, elvégre nekik ez a munkájuk. Lopnak. A biztonsági őr felfigyel, és szabályosan végzi a munkáját. Miért? Mert neki meg az a munkája! A rendőrség jó tíz perc után megérkezik, igazoltatás, kettejüknek nincs személyi igazolványa, ezért őket beviszik az őrszobára. Autóval, bilincs nélkül. Ja, hogy miért? Nem a lopás miatt, ugyan kérem, annak összege nem érte el a húszezret. Na de nincs valami rendben az igazolvánnyal. Ezért.
Az esetet Sanyi barátom mesélte el, aki szem- és fültanuja volt a dolognak. Mindezt telefonon adta tudtomra ott helyben.
"...Nicsak, most meg az ötven méterre levő benzinkútnál dolgoznak" - oda már időben kiért a független magyar rendőrség - fejezte be barátom, Sándor...

Öreg, csaknem vakrozsda a repeszen...
"Nézze, milyen gyönyörű almákat vettem itt az Osanban" - újságolja a ház kapujában az öreg Csámcsogi néni, aki mindig az egyenes utat választja. Mindig az emeszpére adja a voksát. Utána irány a tíz órási nagymise! De a világ dolgait mindig a kapu és a lift közötti területen vitatjuk meg, éppen a kukák mellett. Így illik ez!
"...Csak 50 forint egy darab, és nincsen összefogdosva" - mutat a becsomagolt almákra büszkén.
"Mert - tudja, a libamájat nemám krumplival eszem, hanem kockára vágott almával, ezzel kínált Mariann is."
...Aztán megtudom Csámcsogi nénitől, az egyik gagyitévében sváb ételkülönlegességet készített valamilyen Mariann, (Hal a tortán!) és ezzel kínálta a tévé nézőit. Persze csak úgy, a képernyőn át.
Szegény néni, ezt látta, libamájra már nem futja, álmodik a nyomor...A tévében az emeszpé eszi a libamájat, a néni pedig nézi...gagyitévéből kinyújtott libamáj, néni reszkető kezében külföldi gagyialma...

Főkörte - repesz...
Ismerőseim, barátaim jól tudják, mekkora nagy a műszaki tudásom.
Egy ízben valamit ki kellett cserélni a számítógépemen, barátom javaslatára bementem az erre szakosodott üzletbe és "pps" -t vettem. Azt hittem, menten kihívják a Nemzetvédelmi Hivatalt, mert az "én időmben" a dobtáras, úgynevezett Gitár- géppisztolyt hívták így. De nem, nem történt semmi.
Remélem, ezt olvasva, nem jön ki a rendőrség, hogy lefoglalja a pps -emet. (Ma sem tudom mi az, de itt van a gépben, állítólag fontos alkatrész.
Műszaki ismereteimnek terjed a híre, mert tegnap a sarki autósboltba fordultam be izzó vásárlás céljából.
A kocsi elejére kéne az a nagy "FŐKÖRTE" - mondtam könnyedén. Az eladó mindjárt tudta, komoly szaktekintéllyel van dolga, bólintott és azonnal adta a kért izzót.
Nem értem, miért rángatódzott a válla, amikor hátat fordított.

Úgysem tehetünk semmit - repesz...
Egykilós OMNIA - akció!!! - hirdeti öles betűkkel a budaőrsi AUCHAN áruház. Tömeg, tülekedés, de van belőle bőven, mindenkinek jut. Aztán morgás, majd valaki jó hangosan, hogy mindenki meghallja kiáltja: "De hisz ennek már régen lejárt a szavatossága!"
Van aki lehurrogja mondva, úgysem tehetünk semmit, örüljünk, hogy ilyen olcsón megkapjuk, kétezer forintért egy kiló Omnia, a bolondnak is megéri...
Aztán a biztonsági őr kikiséri az ajtóhoz a renitens vevőt, aki hangoskodni merészelt...
Vevő: ne szólj szám, nem fáj fejem - tesz a kosarába egy csomaggal.
Vevő: vén hülye, ahelyett, hogy örülne, ennyiért...
Vevő: (fiatalasszony, gyerekkocsival): adjon ide nekem is egyet...
A kávé pedig fogy, újabb vevők jönnek, elfelejtik a vén bolondot, aki szót merészelt emelni a selejt kávé dolgában.

Epilógus: a Turul mellett, a tejes Józsinál 495 forint a negyedkilós OMNIA ára, ez néggyel szorozva ugyebár 1980 Ft. Mind emellett nem kell "kibumlizni" Budaörsre és lesni a jóságos multi kegyes leereszkedését hozzánk, hitvány vevőkhöz. Mert ezt egyre nyíltabban éreztetik velünk, magyarokkal.
Addig mennek velünk szemben, ameddig mi eltűrjük. A jóindulatú multi kegyesen megengedi, hogy megcsókoljuk a csizmáját...csak nehogy a kegyes csizma pirossá váljon, a magyarok ajka pedig megfeketedjen.
Meddig tűrjük?

Czékus Jób Nemzeti Hírháló
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pestszentlőrinci, szaktekintéllyel, gyilkosságokkal, betegfelvételis, leereszkedését, ellenvéleménye, gyerekkocsival, számítógépemen, filmrendezővel, katonakoromban, néphadseregnél, gyakorlatilag, cigánycsoport, megfeketedjen, összefogdosva, igazolvánnyal, cigánybűnözés, nemzetvédelmi, eszétvesztett, repeszdarabot, jelentéktelen, megszerezheti, fiatalasszony, ismereteimnek, szavatossága, géppisztolyt, benzinkútnál, csodálkozzon, ingyenbuszos, rendpártinak, megcsókoljuk, gagyitévéből, kisebbséghez, kormányoldal, rángatódzott, parkolójában, laktanyában felrobbant, harckocsi gránát, falu végi, jobboldalt vádolta, tatárszentgyörgyi gyilkosságokkal, sajnálatos események, kormánynak nagyon, ellenfeleit lerasszistázhatja, cigánybűnözés ellen, emberek tüntetni, kormány ellen, bűnözések gyakorisága, magát rendpártinak, drogpárti Jancsó, cigányokat keblére, immár szükséges, Magyar Néphadseregnél, Gyurcsány Ferenc, Jancsó Miklós, Főorvos Úr, Nemzetvédelmi Hivatalt, Egykilós OMNIA, Czékus Jób Nemzeti Hírháló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Föld napja  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes esti időtöltést  Paul David Tripp Április 26  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Ázzal aki csak szép  Próbálkozni kell ahhoz,  Beney Zsuzsa - Sirató  Különös!  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szent György nap  Jó éjszakát  Nehezen engedem  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó cica  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam Gizike bar...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Az idő elsodorja létezésünk  A végzet az  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Szép estét kedves látogatóimna...  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Miért nem menti meg Jézus...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Az Európai Unió is foglalkozik...  Két ember becsülete 
Bejegyzés Címkék
laktanyában felrobbant, harckocsi gránát, falu végi, jobboldalt vádolta, tatárszentgyörgyi gyilkosságokkal, sajnálatos események, kormánynak nagyon, ellenfeleit lerasszistázhatja, cigánybűnözés ellen, emberek tüntetni, kormány ellen, bűnözések gyakorisága, magát rendpártinak, drogpárti Jancsó, cigányokat keblére, immár szükséges, város szélén, hajdan patinás, váró teli, levegő kámfor, fehér ajtó, kórház parkolójában, nővérke elpirulva, magzat vagy, osztály folyosóján, ügyeletes orvos, főnővér levezette, szegény kismamának, utolsó utáni, orvos felfogadása, legnagyobb kisebbséghez, lopás miatt, esetet Sanyi, ötven méterre, független magyar, öreg Csámcsogi, egyenes utat, emeszpére adja, világ dolgait, lift közötti, kukák mellett, becsomagolt almákra, libamájat nemám, egyik gagyitévében, tévé nézőit, emeszpé eszi, néni pedig, műszaki tudásom, ízben valamit, erre szakosodott, sarki autósboltba, kocsi elejére, eladó mindjárt, kért izzót, budaőrsi AUCHAN, kiló Omnia, renitens vevőt, kávé pedig, selejt kávé, tejes Józsinál, negyedkilós OMNIA, jóságos multi, jóindulatú multi, kegyes csizma, magyarok ajka, pestszentlőrinci, szaktekintéllyel, gyilkosságokkal, betegfelvételis, leereszkedését, ellenvéleménye, gyerekkocsival, számítógépemen, filmrendezővel, katonakoromban, néphadseregnél, gyakorlatilag, cigánycsoport, megfeketedjen, összefogdosva, igazolvánnyal, cigánybűnözés, nemzetvédelmi, eszétvesztett, repeszdarabot, jelentéktelen, megszerezheti, fiatalasszony, ismereteimnek, szavatossága, géppisztolyt, benzinkútnál, csodálkozzon, ingyenbuszos, rendpártinak, megcsókoljuk, gagyitévéből, kisebbséghez, kormányoldal, rángatódzott, parkolójában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.